Ingrediene:
- 350 gr zahar
- 150 ml apa
- 200 gr unt sau o margarina rama
- 400 gr lape praf
- 200 gr nuca de cocos
Se fierbe apa + zaharul, se adauga untul, se incorporeaza bine apoi se ia de pe foc si se adauga laptele praf si nuca de cocos. Se pune la frigider 1 ora apoi se formeaza bilute in care se pune cate o aluna de padure sau sambure de nuca sau stafide, apoi se dau prin nuca de cocos.
Welcome to my page !
miercuri, 11 noiembrie 2009
Inghetata de nuca
Ingrediente:
- 5 galbenusuri
- 150 gr zahar
- 1 zahar vanilinat
- 5 picaturi esenta de rom
- 2 linguri de lapte
Toate se fierb pe baie de aburi .
Separat se bat 500 gr smantana dulce pana se face frisca si se amesteca cu crema racita de mai sus, se adauga 100 gr nuca macinata. Se pune la congelator.
- 5 galbenusuri
- 150 gr zahar
- 1 zahar vanilinat
- 5 picaturi esenta de rom
- 2 linguri de lapte
Toate se fierb pe baie de aburi .
Separat se bat 500 gr smantana dulce pana se face frisca si se amesteca cu crema racita de mai sus, se adauga 100 gr nuca macinata. Se pune la congelator.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)