Ingrediente:
- 400 gr macaroane
- 600 gr barnza dulce de vaci (eu am folosit branza de la Lidl la galetusa de 1 kg )
- 3 oua
- 15 linguri de zahar (dupa gust)
- stafide (hidratate 10 minute in apa cu esenta de rom )
- 3 linguri de gris
- 3 linguri de smantana
- 1 fiola esenta de vanilie
Punem macaroanele la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert le punem la scurs. Separat intr-un castron batem ouale usor cu furculita, apoi adaugam branza, smantana, zaharul, grisul , esenta de vanilie si stafidele pe care le stoarcem bine de apa. omogenizam bine apoi adaugam macaroanele. Ungem un vas de jena cu unt, punem compozitia si dam la cuptor aprox 30 minute, pana incepe sa se rumenesca usor .
Welcome to my page !
duminică, 23 februarie 2014
Biscuiti cu cocos
Ingrediente:
- 3 albusuri de ou
- 200 gr zahar
- 200 gr nuca de cocos
- 100 gr faina
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul pe rand, la sfarsit incorporam nuca de cocos si faina. Formam bilute si le punem in tava acoperita cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor cu furculita. Le coacem in cuptorul incins 5-10 minute pana se rumenesc usor pe talpa.
- 3 albusuri de ou
- 200 gr zahar
- 200 gr nuca de cocos
- 100 gr faina
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul pe rand, la sfarsit incorporam nuca de cocos si faina. Formam bilute si le punem in tava acoperita cu hartie de copt, apoi le aplatizam usor cu furculita. Le coacem in cuptorul incins 5-10 minute pana se rumenesc usor pe talpa.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)