Welcome to my kitchen world !

Bine ati venit in lumea mea culinara! Daca ati accesat acest blog eu nu pot decat sa ma bucur ca va pot impartasi din aventurile mele prin bucatarie asa ca va pun la dispozitie colectia mea de retete si astept cu nerabdare comentariile si sugestiile voastre.

Welcome to my page !

vineri, 20 noiembrie 2009

Cornulete sarate

Aluat:

- 750 gr faina
- 350 gr untura
Se amesteca bine apoi se adauga:
- 100 gr smantana
- 3 galbenusuri
- 30 gr drojdie inmuiata in putina apa minerala sau apa rece
- apa minerala

Se framanta bine iar daca aluatul este prea tare se mai adauga apa minerala. Se lasa la frigider pana dimineata. Se intinde foaie, se face rulada, se taie in bucati de 2 degete grosime, se fac gomboti, se intind, se taie in 8 si se ruleaza de la baza spre varf.
Deasupra se ung cu albus de ou batut spuma, se presara putina sare si boia.

Niciun comentariu: