Welcome to my kitchen world !

Bine ati venit in lumea mea culinara! Daca ati accesat acest blog eu nu pot decat sa ma bucur ca va pot impartasi din aventurile mele prin bucatarie asa ca va pun la dispozitie colectia mea de retete si astept cu nerabdare comentariile si sugestiile voastre.

Welcome to my page !

duminică, 7 februarie 2010

Tiramisu


Ingrediente:

Blat:
- 400 g piscoturi
- 500 ml cafea indulcita (de preferat 3 in 1) + putin coniac



Crema 1:
- 4 galbenusuri
- 8 linguri zahar pudra
- 1 zahar vanilat
Se mixeaza spumos. Apoi se adauga 1/2 pachet gelatina transparenta (Tort Gelee ) inmuiata in putina apa rece.

Crema2:
- 4 albusuri
- 3 linguri zahar pudra
Se bat spuma tare

Crema 3:
-400 ml frisca lichida se bate spuma tare. Din aceasta se pastreaza o parte pentru glazura.

Se amesteca usor cele 3 creme.
Se insiropeaza piscoturile. Se unge tava cu putina crema, se aseaza piscoturi, se pune crema, se aseaza al doilea strat de piscoturi, din nou crema , apoi frisca si se pudreaza cu cacao.

Niciun comentariu: