Welcome to my kitchen world !

Bine ati venit in lumea mea culinara! Daca ati accesat acest blog eu nu pot decat sa ma bucur ca va pot impartasi din aventurile mele prin bucatarie asa ca va pun la dispozitie colectia mea de retete si astept cu nerabdare comentariile si sugestiile voastre.

Welcome to my page !

marți, 14 mai 2013

Prajitura RO

Blat 1 :  Se face un blat obisnuit din 6 oua, 6 linguri zahar, 5 linguri faina, 2 linguri cacao


Blat 2:  Se face blat din:  6 albusuri + 300 gr zahar se bat spuma tare (zaharul se adauga pe rand dupa ce spuma are consistenta tare) apoi se adauga 2 linguri faina si 200 gr nuca de cocos
          Se introduce primul blat la cuptor, dupa ce e copt de jumatate se pune blatul nr 2 peste el si se mai da din nou la cuptor



Crema:
- 6 galbenusuri
- 10 linguri de zahar
- 2 linguri de faina
- 8 linguri de lapte
- 1 zahar vanilat 
    Se mixeaza si se fierb pe abur pana se ingroasa, se lasa la racit apoi se amesteca cu 200 gr de unt.
     Crema se aseaza deasupra blatului de cocos si se presara cu ciocolata rasa.


Niciun comentariu: