Welcome to my kitchen world !

Bine ati venit in lumea mea culinara! Daca ati accesat acest blog eu nu pot decat sa ma bucur ca va pot impartasi din aventurile mele prin bucatarie asa ca va pun la dispozitie colectia mea de retete si astept cu nerabdare comentariile si sugestiile voastre.

Welcome to my page !

joi, 19 noiembrie 2009

Baigli cu mac

Aluat:

- 300 gr faina
- 140 gr margarina
- 70 gr zahar praf
- 2 galbenusuri
- 10 gr drojdie
- putina sare

Se framanta bine si se tine 3 ore la frigider.

Umplutura:

- 200 gr mac sau nuca
- 50 ml apa, 3 linguri de miere, putina scortisoara, 70 gr zahar se fierb si se amesteca cu macul sau nuca.

Se unge foaia de aluat uniform cu compozitia putin calduta si se ruleaza. Deasupra se unge cu galbenus de ou. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil.

Niciun comentariu: