Welcome to my kitchen world !

Bine ati venit in lumea mea culinara! Daca ati accesat acest blog eu nu pot decat sa ma bucur ca va pot impartasi din aventurile mele prin bucatarie asa ca va pun la dispozitie colectia mea de retete si astept cu nerabdare comentariile si sugestiile voastre.

Welcome to my page !

sâmbătă, 13 februarie 2010

Piept de pui cu fasole verde


Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 borcan fasole verde (conserva)
- 1 lingurita vegeta
- 1 lingura faina
- 1 lingura zahar
- 1 lingura otet
- patrunjel tocat

Pieptul de pui se portioneaza, se bate, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la frigider 1 ora. Apoi se unge cu o pensula cu ulei un grill de bucatarie si se prajesc bucatile de piept de pui.

Fasolea verde se scurge de zeama (din care se pastreaza o parte), se pune intr-o cratita cu putin ulei, se caleste putin, apoi se adauga o parte din zeama din conserva si o parte de apa atat cat sa acopere fasolea. Cand incepe sa fiarba se adauga vegeta, zaharul si otetul.
Intr-un bol se amesteca faina cu putina apa apoi se adauga peste fasole si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. La sfarsit se adauga patrunjelul.