Ingrediente:
- 2 ardei grasi
- 1 legatura morcovi
- 200 gr rosii
- 1 legatura ridichi
- 400 gr piept de pui
- sare, piper
- ulei pt. prajit
pt. sos:
- 300 gr iaurt
- 150 gr smantana
- 3 linguri bulion gros
- putina boia dulce
- sare
- piper
- vegeta
- 1 legatura marar
Se amesteca toate ingredientele si se formeaza un sos.
Legumele curatate se taie marunt si se aseaza pe un platou.
Pieptul de pui se taie fasii si se prajeste in ulei incins. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe platou langa legume si se adauga si sosul.
Welcome to my page !
miercuri, 2 decembrie 2009
Pizza tiroleza
Ingrediente:
pt coca:
- 200 gr faina
- 120 gr unt moale
- 4 linguri apa
- un varf de cutit de sare si unul de zahar
Se amesteca faina, untul, apa, sarea, zaharul, se formeaza coca si se lasa acoperita la rece 30 minute.
pt umplutura:
- 100 gr cartofi fierti in coaja, curatati si taiati cubulete
- 100 gr costita taiata cubulete mici
- 250 gr varza acra
- 30 gr unt
- 1/4 l lapte
- smantana
- 3 oua
- vegeta
- sare, piper
Cartofii impreuna cu costita si putina vegeta se calesc impreuna in unt 5 minute. Se adauga varza tocata, sare si piper.
Se intinde foaia de coca in tava unsa formandu-i o marginile mai inalte de cca 3 cm. Se pune umplutura si se tine la cuptor aprox 10 minute.
Se amesteca laptele, smantana, ouale si se toarna deasupra dupa care se mai coace 40 de minute. Se serveste fierbinte.
pt coca:
- 200 gr faina
- 120 gr unt moale
- 4 linguri apa
- un varf de cutit de sare si unul de zahar
Se amesteca faina, untul, apa, sarea, zaharul, se formeaza coca si se lasa acoperita la rece 30 minute.
pt umplutura:
- 100 gr cartofi fierti in coaja, curatati si taiati cubulete
- 100 gr costita taiata cubulete mici
- 250 gr varza acra
- 30 gr unt
- 1/4 l lapte
- smantana
- 3 oua
- vegeta
- sare, piper
Cartofii impreuna cu costita si putina vegeta se calesc impreuna in unt 5 minute. Se adauga varza tocata, sare si piper.
Se intinde foaia de coca in tava unsa formandu-i o marginile mai inalte de cca 3 cm. Se pune umplutura si se tine la cuptor aprox 10 minute.
Se amesteca laptele, smantana, ouale si se toarna deasupra dupa care se mai coace 40 de minute. Se serveste fierbinte.
Dovlecei cu ravioli
Ingrediente:
- 2 dovlecei mai mici
- 10 gr faina
- 400 gr ravioli (tascute)
- 1/2 pachet margarina
- cascaval ras
- smantana
- 1 l lapte
- marar, patrunjel
- sare, piper
- nucsoara
Se fierb ravioli si se storc. Dovleceii se curata si se taie rondele.
Se face sos de lapte cu margarina si faina si se condimenteaza cu nucsoara ( sau rozmarin si busuioc).
Se unge cu margarina un vas de jena si se aseaza un strat de dovlecei, un strat de ravioli, un strat de cascaval ras, un strat de sos, se repeta pana la terminarea ingredientelor. Totul se acopera cu smantana. Deasupra se pune piper, verdeata si feliute de margarina. Se coace aprox. 20 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
- 2 dovlecei mai mici
- 10 gr faina
- 400 gr ravioli (tascute)
- 1/2 pachet margarina
- cascaval ras
- smantana
- 1 l lapte
- marar, patrunjel
- sare, piper
- nucsoara
Se fierb ravioli si se storc. Dovleceii se curata si se taie rondele.
Se face sos de lapte cu margarina si faina si se condimenteaza cu nucsoara ( sau rozmarin si busuioc).
Se unge cu margarina un vas de jena si se aseaza un strat de dovlecei, un strat de ravioli, un strat de cascaval ras, un strat de sos, se repeta pana la terminarea ingredientelor. Totul se acopera cu smantana. Deasupra se pune piper, verdeata si feliute de margarina. Se coace aprox. 20 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)