Ingrediente rulouri de pui:
- piept de pui dezosat
- margarina
- bacon feliat
- patrunjel
- sare, piper
Pieptul de pui se portioneaza, se bate ca pentru snitele, se unge cu un amestec de margarina si patrunjel, se pudreaza cu sare si piper, se ruleaza si se imbraca fiecare rulou in felii de bacon. Se prajesc usor in margarina, apoi se stropesc cu putina apa si se introduc la cuptor aprox. 10-15 minute. Se scot si se presara cu patrunjel.
Morcovi sotati :
Morcovii taiati subtiri se fierb intr-o cratita cu o ceasca de apa. Dupa ce sunt fierti se adauga 1 lingura zahar, 100 gr margarina si se pun la foc mic pana devin crocanti. Se adauga zeama de lamaie si se servesc ca si garnitura la rulouri.
Welcome to my page !
marți, 1 decembrie 2009
Pui en caserol
Ingrediente:
- 1 pui
- 150 gr costita afumata taiata feliute
- 4 cartofi taiati cubulete
- 200 gr ciuperci proaspete taiate lame subtiri
- 150 ml apa
- 1 pahar vin alb
- 25 gr coniac
- patrunjel verde tocat fin
Puiul se portioneaza, se unge cu margarina, se presara cu sare si piper. Se pune la cuptorul incins 15-20 minute pana se rumeneste. Apoi se adauga costita, cartofii, ciupercile si 150 ml apa. Se lasa la cuptor inca 20 minutela foc potrivit apoi se pune vinul si coniacul si se mai lasa inca 5 minute.
Se serveste cu patrunjel tocat fin deasupra.
- 1 pui
- 150 gr costita afumata taiata feliute
- 4 cartofi taiati cubulete
- 200 gr ciuperci proaspete taiate lame subtiri
- 150 ml apa
- 1 pahar vin alb
- 25 gr coniac
- patrunjel verde tocat fin
Puiul se portioneaza, se unge cu margarina, se presara cu sare si piper. Se pune la cuptorul incins 15-20 minute pana se rumeneste. Apoi se adauga costita, cartofii, ciupercile si 150 ml apa. Se lasa la cuptor inca 20 minutela foc potrivit apoi se pune vinul si coniacul si se mai lasa inca 5 minute.
Se serveste cu patrunjel tocat fin deasupra.
Ficat cu ciuperci si smantana
Ingrediente:
- 500 gr ficat de porc taiat bucatele
- putin ulei
- 250 gr ciuperci din conserva
- 1 lingura faina
- 200 gr smantana
- sare, piper
- patrunjel verde tocat fin
Ficatul se prajeste in putin ulei, se adauga ciupercile din conserva cu tot cu zeama, faina si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe 15 minute amestecand incontinuu . Se decoreaza cu patrunjel.
- 500 gr ficat de porc taiat bucatele
- putin ulei
- 250 gr ciuperci din conserva
- 1 lingura faina
- 200 gr smantana
- sare, piper
- patrunjel verde tocat fin
Ficatul se prajeste in putin ulei, se adauga ciupercile din conserva cu tot cu zeama, faina si smantana. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fierbe 15 minute amestecand incontinuu . Se decoreaza cu patrunjel.
Salata de cruditati cu avocado
Ingrediente:
- 2 grapefruit
- 3 morcovi
- 1 telina
- 1 avocado
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura mustar dulce
- 3 linguri apa minerala
- sare, piper
Morcovii si telina se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu grapefruitul si cu avocadocuratate si taiate felii subtiri.
Se adauga sosul de mustar cu ulei, apa minerala, sare, piper.
Se decoreaza cu salata verde.
- 2 grapefruit
- 3 morcovi
- 1 telina
- 1 avocado
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura mustar dulce
- 3 linguri apa minerala
- sare, piper
Morcovii si telina se dau prin razatoarea mica si se amesteca cu grapefruitul si cu avocadocuratate si taiate felii subtiri.
Se adauga sosul de mustar cu ulei, apa minerala, sare, piper.
Se decoreaza cu salata verde.
Prajitura RO
Blat 1:
Se face un blat din 6 oua, 6 linguri zahar, 5 linguri faina, 1 lingura cacao.
Blat 2:
6 albusuri se bat spuma tare cu 300 gr zahar, se adauga 2 linguri faina, 200 gr nuca de cocos.
Se aseaza in tava tapetata blatul 1, apoi peste el blatul 2 si se da la copt.
Crema:
- 6 galbenusuri
- 10 linguri zahar
- 2 linguri faina
- 8 linguri lapte
- 1 vanilie
Se fierb pe baie de abur pana se ingroasa. Se raceste si se adauga 200 gr unt.
Crema se aseaza peste blat si deasupra se orneaza cu ciocolata rasa.
Se face un blat din 6 oua, 6 linguri zahar, 5 linguri faina, 1 lingura cacao.
Blat 2:
6 albusuri se bat spuma tare cu 300 gr zahar, se adauga 2 linguri faina, 200 gr nuca de cocos.
Se aseaza in tava tapetata blatul 1, apoi peste el blatul 2 si se da la copt.
Crema:
- 6 galbenusuri
- 10 linguri zahar
- 2 linguri faina
- 8 linguri lapte
- 1 vanilie
Se fierb pe baie de abur pana se ingroasa. Se raceste si se adauga 200 gr unt.
Crema se aseaza peste blat si deasupra se orneaza cu ciocolata rasa.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)