Ingrediente:
- 400 gr aluat foietaj
- 200 gr ciuperci
- 100 gr masline feliate
- 200 gr salam sau bacon taiat cubulete mici
- 2 linguri pasta de rosii
- oregano
- 200 gr cascaval ras
- sare
Ciupercile se taie feliute, se calesc in putin ulei , se condimenteaza cu sare, piper si oregano apoi se amesteca cu pasta de rosii. Se lasa la racit apoi se intinde peste foaia de aluat, se adauga baconul , cascavalul si maslinele. Se ruleaza pe lungime si se taie felii , se coc in cuptorul preincalzit, aprox. 40 minute.
Welcome to my page !
vineri, 6 aprilie 2012
Saorma
Ingredinete pt lipii (aprox 10 buc) :
-500 gr faina
-200 ml apa calduta
- 1/2 cubulet drojdie
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de zahar
Se amesteca drojdia cu apa si zaharul , apoi cu faina si sarea, se framanta si se lasa la dospit jumatate de ora. se fac bile apoi se intind si se coc in tigaia de teflon fara ulei. Se pot pastra la congelator si se incalzesc la microunde inainte de folosire.
Umplutura:
- pulpe de pui sau ceafa de porc la gratar taiate marunt
- cartofi prajiti
- maioneza
- castraveti murati
- salata de varza (varza tocata, sare, piper, zahar , otet, putin ulei)
- ketchup
-500 gr faina
-200 ml apa calduta
- 1/2 cubulet drojdie
- 1 lingurita de sare
- 1 lingurita de zahar
Se amesteca drojdia cu apa si zaharul , apoi cu faina si sarea, se framanta si se lasa la dospit jumatate de ora. se fac bile apoi se intind si se coc in tigaia de teflon fara ulei. Se pot pastra la congelator si se incalzesc la microunde inainte de folosire.
Umplutura:
- pulpe de pui sau ceafa de porc la gratar taiate marunt
- cartofi prajiti
- maioneza
- castraveti murati
- salata de varza (varza tocata, sare, piper, zahar , otet, putin ulei)
- ketchup
Abonați-vă la:
Postări (Atom)