Ingrediente :
- 375 g făină
- 1 ou
- 1 linguriță zahăr
- 1- 2 lingurițe sare
- 110 g unt
- 70 g cașcaval
- 50 ml ulei vegetal
- 25 g drojdie proaspătă
- 50 ml lapte
Pt decor:
- 1 ou batut
- cascaval ras
- seminte de susan, chimen , mac
Se amesteca bine faina + untul taiat cubulete mici, se adauga zaharul si sarea si se amesteca din nou. Se amesteca drojdia cu laptele caldut apoi se amesteca cu uleiul si oul batut. Adaugam compozitiei si faina cu unt si cascavalul ras. Se framanta putin aluatul si se pune la frigider 1-2 ore pana creste aluatul. Apoi se intinde, se unge cu ou batut si se presara cu cascaval si seminte dupa preferinta. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc.
Welcome to my page !
sâmbătă, 30 ianuarie 2016
Gogosi cu iaurt
Ingrediente :
- 1 ou
- 200 gr iaurt
- 3 linguri zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- 150 gr faina
- coaja rasa de lamaie si portocala
Se bate oul cu furculita, se adauga iaurtul, zaharul, vanilia , praful de copt, coaja rasa si faina, se amesteca bine si se lasa 5 minute la odihnit, apoi se ia cate o lingura din compozitie si se pune in ulei incins la prajit. Se scot pe servetele de bucatarie pt absorbtia grasimii si se pudreaza cu zahar pudra . Pofta buna !
- 1 ou
- 200 gr iaurt
- 3 linguri zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 lingurita praf de copt
- 150 gr faina
- coaja rasa de lamaie si portocala
Se bate oul cu furculita, se adauga iaurtul, zaharul, vanilia , praful de copt, coaja rasa si faina, se amesteca bine si se lasa 5 minute la odihnit, apoi se ia cate o lingura din compozitie si se pune in ulei incins la prajit. Se scot pe servetele de bucatarie pt absorbtia grasimii si se pudreaza cu zahar pudra . Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postări (Atom)