Ingrediente rulouri de pui:
- piept de pui dezosat
- margarina
- bacon feliat
- patrunjel
- sare, piper
Pieptul de pui se portioneaza, se bate ca pentru snitele, se unge cu un amestec de margarina si patrunjel, se pudreaza cu sare si piper, se ruleaza si se imbraca fiecare rulou in felii de bacon. Se prajesc usor in margarina, apoi se stropesc cu putina apa si se introduc la cuptor aprox. 10-15 minute. Se scot si se presara cu patrunjel.
Morcovi sotati :
Morcovii taiati subtiri se fierb intr-o cratita cu o ceasca de apa. Dupa ce sunt fierti se adauga 1 lingura zahar, 100 gr margarina si se pun la foc mic pana devin crocanti. Se adauga zeama de lamaie si se servesc ca si garnitura la rulouri.
Welcome to my page !
marți, 1 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu