Ingrediente:
- 2 dovlecei mai mici
- 10 gr faina
- 400 gr ravioli (tascute)
- 1/2 pachet margarina
- cascaval ras
- smantana
- 1 l lapte
- marar, patrunjel
- sare, piper
- nucsoara
Se fierb ravioli si se storc. Dovleceii se curata si se taie rondele.
Se face sos de lapte cu margarina si faina si se condimenteaza cu nucsoara ( sau rozmarin si busuioc).
Se unge cu margarina un vas de jena si se aseaza un strat de dovlecei, un strat de ravioli, un strat de cascaval ras, un strat de sos, se repeta pana la terminarea ingredientelor. Totul se acopera cu smantana. Deasupra se pune piper, verdeata si feliute de margarina. Se coace aprox. 20 minute in cuptorul incalzit in prealabil.
Welcome to my page !
miercuri, 2 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu