Ingrediente:
- 1 kg cotlet de porc
- 200 g legume congelate
- 100 g cascaval ras
- 1 ou
- sare, piper
- putin ulei de masline
Se taie cotletul pe lung, se bate putin si se condimenteaza cu sare si piper. Legumele congelate se amesteca cu oul si cascavalul ras. Se umple cotletul , se prinde cu scobitori sau se coase cu ata de bucatarie. Se unge cu ulei de masline, se impacheteaza in folie de aluminiu si se baga la cuptor 30-40 min. la foc potrivit. Cand este gata se scoate din folie, se mai unge cu putin ulei si se mai lasa putin la cuptor sa se rumeneasca.
Sos de lamaie:
Ingrediente:
- 2 galbenusuri
- 1 lingura apa
- 150 gr unt
- 2 linguri frisca batuta
- sucul de la 1/2 lamaie
Se bat galbenusurile cu apa intr-n vas pe bain-marie pana se ingroasa putin . Se adauga putin cate putin untul, se amesteca bine , apoi se adauga sucul de lamaie si frisca.
Welcome to my page !
vineri, 12 martie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu