Welcome to my page !
vineri, 20 noiembrie 2009
Prajitura Fanta
Blat:
- 7 oua
- 7 linguri zahar
- 100 ml ulei
- 7 linguri de faina
- 1 praf de copt stins cu otet
Se bat ouale spuma cu zaharul se adauga uleiul cate putin, apoi faina si praful de copt. Se coace in tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce se raceste se insiropeaza cu suc fanta de portocale.
Crema:
- 500 gr branza dulce de vaca bine stoarsa
- 8 linguri zahar
- 1 pachet de unt
- 3 pachete de zahar vanilat
- coaja rasa de lamaie si portocala
- stafide
Se amesteca toate foarte bine cu mixerul. Crema se pune peste blatul insiropat.
Glazura:
- 250 gr suc fanta de portocale se fierbe cu 8 linguri de zahar si o budinca de vanilie. Budinca nu se face foarte groasa si se toarna peste branza cand nu este foarte calda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un comentariu:
foarte buna !!!
Trimiteți un comentariu