Blat:
- 7 galbenusuri
- 150 gr zahar
- 3 linguri ness
- 7 linguri apa fiarta
- 200 gr faina
- 7 albusuri batute spuma cu 100 gr zahar
- 1 praf de copt
Galbenusurile se mixeaza spuma cu zaharul se adauga nessul , apa, faina si la sfarsit albusurile si praful de copt. Se coace in tava tapetata cu hartie de copt.
Crema:
- 2 oua
- 3 galbenusuri
- 200 gr zahar
Se bat pe baie de aburi pana se ingroasa. Se raceste si se adauga 250 gr unt.
Se taie blatul, se umple cu crema, se pune crema si deasupra, peste care se pune 200 gr nuca prajita si taiata (sau alune) apoi se glazureaza
Glazura:
- 3 albusuri, 9 linguri de zahar si 2 linguri de ness se bat pe baie de aburi
Welcome to my page !
joi, 19 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu