Ingrediente:
Crema:
- 5 oua
- 5 linguri zahar
- 1 litru lapte fiert si racit
Se bat bine ouale cu zaharul apoi se adauga laptele
Blat:
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri apa
- 6 linguri faina
- praf de copt stins cu ptin otet sau zeama de lamaie
Se bat ouale cu zaharul si apa si se adauga faina si praful de copt .
Glazura:
- 500 gr frisca batuta
Intr-o cratita se ard 20 linguri de zahar apoi se imbraca peretii cratitei cu zaharul ars. Se lasa putin sa se intareasca, se adauga crema se da putin la cuptor apoi se scoate si se adauga compozitia de blat dupa care se da din nou la cuptor pana se coace blatul. Se lasa la racit in cratita apoi se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca.
Welcome to my page !
joi, 19 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu