Welcome to my page !
duminică, 7 februarie 2010
Tiramisu
Ingrediente:
Blat:
- 400 g piscoturi
- 500 ml cafea indulcita (de preferat 3 in 1) + putin coniac
Crema 1:
- 4 galbenusuri
- 8 linguri zahar pudra
- 1 zahar vanilat
Se mixeaza spumos. Apoi se adauga 1/2 pachet gelatina transparenta (Tort Gelee ) inmuiata in putina apa rece.
Crema2:
- 4 albusuri
- 3 linguri zahar pudra
Se bat spuma tare
Crema 3:
-400 ml frisca lichida se bate spuma tare. Din aceasta se pastreaza o parte pentru glazura.
Se amesteca usor cele 3 creme.
Se insiropeaza piscoturile. Se unge tava cu putina crema, se aseaza piscoturi, se pune crema, se aseaza al doilea strat de piscoturi, din nou crema , apoi frisca si se pudreaza cu cacao.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu