Ingrediente:
- 400 g faina
- 50 g untura sau margarina
- 2 linguri miere
- 200 g zahar
- 2 oua
- 2 linguri cacao
- 1 lingurita bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie
Se amesteca toate , se face aluat si se coc 5 foi pe dosul tavii unsa si tapetata cu faina.
Crema 1 :
- 1 budinca roz
- 300 ml lapte
- 3 linguri zahar
Se fierbe si dupa racire se adauga 5o g unt.
Crema 2 :
- 1 budinca vanilie
- 300 ml lapte
- 3 linguri zahar
Se fierbe si dupa racire se adauga 5o g unt.
Se umplu foile alternativ cu crema 1 si 2 si deasupra se pune glazura de ciocolata.
Welcome to my page !
luni, 28 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu