Foile:
- 4 galbenusuri
- 200 gr zahar praf
- 10 linguri apa
- 1 lingura cacao
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie
- 200 gr faina
Galbenusurile se freaca cu zaharul , se adauga treptat apa ca la maioneza apoi se adauga cacao, bicarbonatul si faina.
Separat 4 albusuri se bat spuma cu 100 gr zahar. Se amaesteca cu prima compozitie si se coc 2 blaturi in tava tapetata.
Crema :
- 1 litru lapte se fierbe cu :
- 2 budinci de vanilie
- 6 linguri zahar
- 4 linguri faina
Separat se freaca spuma 1 pachet rama cu 200 gr zahar praf.
Se pun cele 2 creme in frigider pentru a ajunge la temperaturi identice dupa care se amesteca.
Se bate 0.5 l frisca vegetala.
Modul de asezare al prajiturii:
- se pune prima foaie
- se pune toata crema peste prima foaie
- peste crema se pune frisca
- se pune cea de a doua foaie glazurata cu glazura rece.
Welcome to my page !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu